facebook

TRX

▼ TRX

Manapság egyre jobban hódít a funkcionális tréning, az a fajta edzésmódszer, mely a mindennapi életből vett mozdulatokra építkezik. Égess zsírt és fejleszd az izomzatodat egyszerre. A TRX edzés felpörgeti az anyagcserédet, ezáltal biztosítva az edzés utáni további kalóriaégetést. Személyre szabható a terhelés így nőknek, férfiaknak egyaránt ajánlott.

A TRX nem olyan rég az amerikai haditengerészet elit csapataitól indult hódító útjára, s jutott el Kaposvárra a Vörös Sport Fitness Arénába. A katonák szinte minden alkalmat megragadnak, hogy testüket formában tartsák, így alakult ki ez a legújabb edzésforma, amely során egy 70 dkg-os heveder-rendszer segítségével, saját súlyunkkal eddzük testünket. A TRX hatékonysága egyszerűségében rejlik,:mindenki a saját fittségi szintjének megfelelően tudja használni. Az intenzitást testünk dőlésszögének megválasztásával tudjuk szabályozni, így lehet, hogy egy átlagember és egy élsportoló edzésére is alkalmas.A TRX-szel végtelen számú gyakorlat végezhető és az egész testet meg tudjuk vele mozgatni. Erőt, állóképességet, koordinációt és a törzs izmok stabilitását fejleszti.
Ezt az edzésformát olyan sztárok választották, mint Jennifer Lopez, Mary J. Blige, Gissele Bundchen vagy itthon a vízilabda válogatott mellett Szabó Győző és Kamarás Iván is. A TRX Kaposváron is elérhető a Fitness Arénában.

 

trx.JPGtrx2.JPGtrx3.jpg