facebook

▼ KÁRTYA ELFOGADÁS

Az egészségpénztárak eddigi szerepét a Széchenyi Pihenőkártya váltotta fel.

A SZÉP kártya névre szóló, bankkártya elven működő elektronikus utalványkártya, amelynek segítségével a munkavállalók egyszerűen, kényelmesen, gyorsan és biztonságosan használhatják fel béren kívüli juttatásaikat.

A munkáltatók Széchenyi Pihenőkártyán, annak három alszámláján biztosíthatnak munkavállalóik számára béren kívüli juttatásokat szálláshelyhez, vendéglátáshoz és a SZABADIDŐ eltöltéséhez kapcsolódó elektronikus utalványok formájában. A SZÉP kártyával a kártyabirtokosok saját és családjuk teljes üdülését, étkezését és kikapcsolódását fedezhetik, hiszen egy kártya segítségével költhetik el a szálláshely, vendéglátás és a SZABADIDŐ utalványkereteiket is. Szálláshely-szolgáltatásra mindhárom alszámla felhasználható.

A kártyabirtokosok a szálláshely alszámlát szállásszolgáltatásra és belföldi utazásszervezési szolgáltatásra, a vendéglátás alszámlát éttermi és mozgó vendéglátás keretein belül melegétkezésre, közétkeztetésre, szállás-szolgáltatásra, a SZABADIDŐ alszámlát kulturális programokra, sport és wellness tevékenységekre, fürdőkre és élményparkokra egyaránt fel tudják használni.

SZABADIDŐ alszámla a szabadidő eltöltésére, rekreációra, valamint az egészségmegőrzést szolgáló, kormányrendeletben meghatározott szolgáltatásra használható fel. Értéke: 75.000 Ft/év.

SZÉP kártyák, amiket elfogadunk: OTP, MKB, K&H

szepkartyak.jpg

 

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

Nálunk bátran fizethetsz bankkártyával is, legyen az Visa, Visa Electron, Maestro vagy Master Card

További információkért vedd fel velünk a kapcsolatot!

elektro.png