facebook

▼ Balogh Tamás

Balogh TamásSziasztok! Balogh Tamás vagyok!
Személyi edző, életmódmentor és TRX instruktor. Kaposváron élek. A sport már az iskola alsó tagozatában megtalált. Atlétikával kezdtem ahol középtávfutóként versenyeztem. Majd ehhez csatlakozott a kosárlabda és a foci. A középiskolában már csak a kosárlabda maradt meg, viszont itt találtam meg az igazi példaképemet Arnold Schwarzenegger személyében és 17-évesen kezdtem el foglalkozni a testépítéssel! Ezt a sportot azért választottam,mert alapjában véve nagyon vékony kisfiú voltam kb.:50 kg. Az évek során csináltam magamból egy közel 100 kg-os "kigyúrt srácot" Majd 33 évesen megtaláltam azt ami a mai napig is a kedvenc sportom az Amerikai footballt.

A Kaposvári Golden Fox csapatában folytattam a pályafutásomat. 8 évig játszottam versenyszerűen. Ebben az időszakban voltak hullámvölgyek jöttek a kilók és mentek is le. Volt olyan időszak, hogy elértem a 110 kg-ot is. Megtapasztaltam néhány sérülést is és talán ez volt az az idő ami megváltoztatott ,mert jobban belemélyedtem, hogy miért alakulhattak ki ezek a súlyfeleslegek, sérülések stb. 

2014-ben eldöntöttem, azt,hogy segíteni fogok az embereknek abban hogy ők jobban érezzék magukat a bőrükben! Elvégeztem a személyi edzői tanfolyamot az International Sporttrainer Akadémián. Néhány hónappal később a TRX-képzést az R-MED-nél Budapesten. Azóta azon dolgozom, hogy minél több emberrel megszerettessem a mozgás örömét és az egészséges életmódot!
Ha szeretnétek felvenni velem a kapcsolatot akkor emailen:baloghtamastrainr@gmail.com vagy személyesen akkor Kaposvár legjobb fitness termében a Fitness arénában megtalálhattok ahol Trx és fitbox csoportos órákat és személyi edzéseket is tartok.

▼ Tamás óráiTeljes órarend »