facebook

▼ Még nem jártál nálunk?

 

Köszönjük, hogy minket választottál!

A Fitness Aréna figyel a vendégeire, ezért sajátos szabályrendszerrel rendelkezik. Azért, hogy a sportolással töltött idő kellemesen teljen, segítünk Neked az elindulásban.

A Fitness Arénába történő belépéshez egyszeri, fényképes regisztráció szükséges. A fényképet mi készítjük el Rólad. A regisztrációs lapot a helyszínen tudod kitöltheted.

Ha csoportos órára szeretnél jönni, előre be kell jelentkezned! Az órán csak előre megváltott jeggyel, vagy bérlettel lehet részt venni. Első foglalásodat kollegánk segítségével tudod megtenni, a 06-30/2670-111-es telefonszámon. Mi figyelünk egymásra, ezért ha mégsem tudsz részt venni a kiválasztott órán, úgy a délelőtti órát előző nap 17 óráig, a délutáni és esti órát aznap 13 óráig van lehetőséged lemondani. Az első bejelentkezéshez hívj bennünket a 06-30/2670-111-as telefonszámon!

Kérünk, időben érkezz, az óra kezdete előtt minimum 15-20 perccel, így elkerülheted a torlódást.

Amire szükséged lesz: váltócipő (sportcipő), kényelmes ruha (trikó, póló, top, sportnadrág), törölköző, és a lelkesedésed. A többit mi adjuk: szakképzett, felkészült edzők, kellemes környezet, vidám hangulat, jó társaság, zene, profi felszereltségű edzőterem, több mint 100 férőhelyes ingyenes parkoló, bankkártyás és szépkártyás fizetési lehetőség.

Nálunk lehetőséged van sportitalok, ásványvizek, frissítők, izotóniás italok, fehérjék, valamint táplálék kiegészítők vásárlására. A szépülni vágyók álló és fekvő szoláriumban barnulhatnak, igazi kikapcsolódást nyújt az infra szaunánk és fin szaunánk ami , s kellemesen ellazít a flabelos edzés után.

A Fitness Aréna az összetartozás érzését erősítve Klubtagságot kínál az itt sportolóknak, mellyel számos kedvezményt kínálunk, klubtagjaink kedvezményesen válthatnak bérletet, illetve napijegyet, akciókban, nyereményjátékokon vehetnek részt. Klubkártyával interneten keresztül is lehet foglalni a csoportos órákra, akár hetekre előre is! Követhető a bérlet érvényessége, alkalmainak száma. Partnereinknél akár 10-50% kedvezményben is részesülhetnek a klubtagok.

Tehát nincs más dolgod, hívj fel minket: 06-30/2670-111, készséggel állunk rendelkezésedre!

Várunk szeretettel,

Fitness Aréna csapata