facebook

▼ Tóth Karolina

WALKING PROGRAMTóth KarolinaTalán én vagyok a csapatban ez egyetlen olyan ember, aki majd’ húsz éves koráig a „no sport” elkötelezett híve volt, de tényleg, még a kötelező testnevelés órák alól is válogatott indokokkal mentettem fel magam. Ezt követően sem büszkélkedhettem nagy sportolói múlttal, de szabadidőmben rendszeres látogatója lettem először aerobic, majd step aerobic és kangoo óráknak.

Egy barátnőm invitálásának köszönhetően ismerkedtem meg a Fitnessarénával, azon belül is a Walking Programmal, a harmadik órán pedig a párommal. Kitartó és lelkes látogatója lettem az óráknak, vonzott a jó hangulat, a jó zene, a jópofa csapattagok….. Tavasszal elvégeztem Pécsett a csoportos fitnesz instruktor képzést, vele párhuzamosan a Walking program képzést is, így sok gyakorlás után már magabiztosan és nagy lelkesedéssel állhatok fel Elétek nap, mint nap!

A sport az életem része lett, beépült a mindennapjaimba, jó időben szívesen bringázom és teljesítménytúrázom, tehát a gyaloglás élvezete bent is és kint is elkísér!

Sempre un passo avanti! Mindig egy lépéssel előre !

▼ Karolina óráiTeljes órarend »

  Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat
délutáni
17:00
17:00
WALKING PROGRAM
WALKING PROGRAM
Karolina
Karolina
 
 
18:00
WALKING PROGRAM
Karolina
 
19:00
WALKING PROGRAM
Karolina