facebook

▼ LATIN FITNESS

Latin Fitness

Hogy mi is a Latin Fitness? Egy mondatban megfogalmazva, az önfeledt, tét nélküli, boldog testmozgás megteremtése a latin táncok, az aerobic, és a fitness együttes kombinációjával.

Óráink rendkívül vidámak és jókedvűek. A Latin Fitness vérpezsdítő, minden testrészt megmozgató, forró latin ritmusokkal, széleskörű világtáncokkal tarkított fitness program. Az órák látogatásához nem kell tánctudás, bármikor be lehet kapcsolódni. Az edzéseken úgy szabadulhatsz meg a fölös kilóktól, hogy közben remekül szórakozol, és még táncpartnerre sincs szükséged! Egy kis koreográfia, sok izoláció (derék és csípő formálás), némi erősítés jellemzi, amely szórakoztatóan mozgat. Mivel az edzéseken közel hatvan percen keresztül magas vagy váltakozó intenzitású mozgást végzel, a Latin Fitness hatékonyan formálja az alakodat, valamint stressz oldó hatású!

Az edzés bemelegítéssel (rövid, ált. 1 szám) kezdődik, majd közel 60 percben következnek a különböző intenzitású dalok és koreográfiák. Hagyományos samba, merengue, salsa, bachata, cumbia, reggaeton, cha-cha-cha lépések és elemek váltakoznak különböző izzasztó és élvezetes koreográfiákkal, korunk népszerű slágereit belecsempészve. Az óra végén rövid, de szükségszerű nyújtással zárjuk a mozgást. Mivel erősen intenzív mozgást végzünk, így törölköző és víz szükséges kellék. Nem kell attól tartani, hogy lemaradunk, ha későn csatlakozunk egy csoporthoz, hiszen a Latin Fitness szempontjából ez lényegtelen momentum, bármikor be lehet kapcsolódni.

Az órák pedig szinte észrevétlenül telnek el, hiszen úgy mozgunk, edzük a testünket, hogy közben mosolygunk, társaságban vagyunk, vidáman és ellazulva.

lf_01.JPGlf_02.JPGlf_03.JPG