facebook

▼ AEROBOX

Aerobox az Arénában

Az élet attól izgalmas, ha feszegetjük a határainkat, legyen bármiről is szó. A sportra ez ugyebár fokozottan igaz. Minél inkább igyekszünk kijjebb tolni, annál sikeresebbek lehetünk. Nos, ez a bizonyos határfeszegetés kifejezetten igaz az Aeroboxra. Egy igen intenzív, állóképességet fejlesztő edzésforma, melyben a Karate, a Thai box és Kick box elemeit ötvözzük, a különböző ütések, rúgások kombinálásával. Az imitált ütések, rúgások némi kitöréssel kombinálva csodásan formálják a kar, törzs, has, fenék, combizmokat, ugyanakkor kiválóan fejlesztik a ritmusérzéket is. Nem is beszélve a jelentős az élettani hatásokról.

Az Aerobox tulajdonképpen egy anaerob edzés, mely során ugyancsak megküzdünk a lélegzetvétellel. Pulzusunk a közepes és felső határ között mozog, ettől a levegőben való ütéseknek, rúgásoknak zsírégető hatása is van.

Az Aerobox egy roppant érdekes, izgalmas kifejezetten stresszoldó, önbizalmat adó mozgásforma. Abban az egy órában, amikor ezt végezzük, garantáltan felszabadítjuk mindenféle és fajta gátlásunkat.

Várunk hát mindenkit szeretettel! A feladom típusúakat ugyanúgy, mint a fanatikusokat, hisz aki egy Aerobox edzést végig csinál, úgy érzi majd, mindenre képes.

Köszönjük, hogy hozzánk tartozol. S, ha még nem vagy velünk, tartozz te is közénk!