facebook

▼ Sári Györgyi

Sári GyörgyiSpinning Instructor - A Spinning egy ÉRZÉS! Ezt az érzést 2004-ban tapasztaltam meg és rögtön függővé váltam e sport iránt. 2005-ben elvégeztem a Spinning oktatói képzést, és közel 5 éven keresztül napi rendszerességgel tartottam órákat.  Mivel fontosnak tartottam újabb ismeretek megszerzését, több oktatói továbbképzésen is részt vettem. Sok tapasztalatot szereztem az évente több alkalommal megrendezésre kerülő magyarországi Spinning rendezvényeken, amelyekre az óráimon résztvevő vendégek is elkísértek. Mindannyiunk számára az egyik legnagyobb élmény a Brémai 24 órás Spinning maraton volt.

Oktatóként mégis a legnagyobb kihívás a 2008-as Fitbalance szabadtéri rendezvény volt, ahol felkérést kaptam egy óra megtartására.
Óráimat a Spinning filozófiája szerint tartom. A síkok kizárólag 80-110, a hegyek pedig 60-80 percenkénti pedálfordulat között váltakoznak.  A zenéimet is ezek alapján állítom össze, amelyek általában nem az aktuális slágereket követik, sokkal inkább a zene ütemére fektetem a hangsúlyt, hogy az végig követhető legyen mindenki számára.  Bár a jump-ok szerelmese vagyok, óráimon a Spinning összes eleme megtalálható, legyen az hegy vagy sík terep.

▼ Györgyi óráiTeljes órarend »