facebook

▼ Orosz Zsuzsi

STRETCHING, TOTALBODY, STEPP AEROBIKOrosz ZsuzsiSportolni jó. Az egyik legjobb dolog a világon. Az életem eddigi szakaszát igen erőteljesen befolyásolta és befolyásolja, hiszen már hat éves korom óta élvezem a mozgás örömét. Kezdtem az alapokkal, hiszen úszni mindenkinek meg kell tanulnia. Majd következett nyolc év ritmikus gimnasztika, azután pedig a tánc, mert táncolni is jó. Ez pedig a hiphop volt. A ritmikus gimnasztikához, mint edző tértem vissza. Már négy éve tanítom ezt a műfajt az ifjú tehetségeknek.

Gyógytornász tanulmányaim során megfogalmazódott bennem, hogy milyen fontos a gyakorlatokat megfelelő ízületvédelemmel és helyes technikával végrehajtani, ezért az alakformáló aerobik óráimon is kiemelt szerepet kapnak ezek a tényezők. Az egészségtornán pedig az ízületi bántalmak prevenciója, az ülő életmód káros hatásainak csökkentése kapja a domináns szerepet.

 A Fitness Arénába alakformáló aerobik órára és egészségtornára várok mindenkit nagy szeretettel és szakértelemmel. Ha a rohanó időt legalább egy órára meg szeretnéd állítani és abban a közel hatvan percben csak magaddal szeretnél foglalkozni köztünk a helyed.

Szabadidőmben szeretek kirándulni, biciklizni, a természetben lenni és újfajta sportokat kipróbálni.

„A kitartás az a tulajdonság, amely képessé tesz arra, hogy felálljunk, ha a földre kerülünk, egy ideiglenes kudarc ellenére is tovább haladjunk a célunk felé. Ez a tulajdonság ad bátorságot és erőt, hogy tovább próbálkozzunk minden akadály ellenére is.” Napoleon Hill

▼ Zsuzsi óráiTeljes órarend »

  Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat
délutáni
17:00
TOTALBODY
Zsuzsi
 
18:30
STRETCHING
Zsuzsi
 
STEPP AEROBIK