facebook

▼ Muzsi Zsolt

Muzsi Zsolt1975-ben születtem Kaposváron. Fiúgyermekem büszke édesapja vagyok. Gyerekkori szerelmem az országúti kerékpározás. 1988-1993-ig igazolt országúti kerékpáros voltam. A kerékpározás és a sport ezt követően is végigkísérte életemet és 2005-től ismét versenyszerűen kerékpároztam 4 éven keresztül.

2009 óta a ZSOTA Kerékpártúra vezetőjeként bel- és külföldi csoportos kerékpártúrák szervezésével foglalkozom tavasztól-őszig.

A Spinning®, mint mozgásformát 2005 óta folytatom, mivel az egyik legkiválóbb kardió edzésprogram, mely edzőteremben űzhető. Képesítésem: 2007-ben STAR 1-es Spinning® oktatóként végeztem. Életemben központi szerepet játszik a sport és azt gondolom, hogy a mai társadalmunkban igen fontos, hogy ezt a sportos szemléletet átadjuk, továbbadjuk.

Gyere, járj rendszeresen SPINNING® órákra, fejleszd az állóképességed, javíts keringéseden, szabadulj meg a súlyfeleslegedtől, növeld tüdőkapacitásod és tekerd ki magadból a napközben felgyülemlett stresszt és persze érezd jól magad!

Várlak óráimon...

Kerékpáros üdvözlettel:
Muzsi Zsolt

A kihívások teszik életünket érdekessé; azok legyőzése ad értelmet neki.”-

▼ Zsolt óráiTeljes órarend »