facebook

▼ Felde Rebeka

TRX, AEROBIC, ZONA, INTERVALL, HIIT AerobikFelde RebekaA mozgás a kulcsa minden ember fizikai, szellemi, lelki egészségének és boldogságának.

Már ovisként kezdtem a sportot, sokféle mozgással kísérletezgettem de a néptánc volt az ami teljesen magával ragadott. A Somogy táncegyüttesben táncoltam már amikor elkezdtem futni és egyre rendszeresebben járni az egyetemi éveim során Budapesten csoportos órákra edzőtermekbe. Jöttek a félmaraton versenyek, maraton, egyre fontosabbá vált számomra a sport, és szerettem volna még inkább elmélyülni benne. Elkezdtem hát az aerobic oktatói, majd a TRX edző képzést, és elkezdtem csoportos órákat tartani. Egyre nagyobbá vált vendégköröm, egyre több közösségi programot hoztunk létre az együtt edzésen túl. 2017. Májusában ZONA edző válogatón elnyertem Somogy megye kizárólagos zona edző címét, így Péntek Enikő egyedi edzésmódszerét, a ZONÁT Kaposváron kizárólag én tarthatom.

Nagyon szeretem a kihívásokat a sportban és az élet más területein egyaránt. Edzéseimre is az intenzív, folyton kihívást jelentő körök a jellemzők. Emellett büszke vagyok népes csapatomra, mert az együtt sportolás mellett egy igazi összetartó és befogadó köszösséget alkotunk vendégeimmel.

Csatlakozz te is, ha egy intenzív, lendületes órára vágysz mely próbatételek elé állít, de biztos eredményt hoz számodra :)

▼ Rebeka óráiTeljes órarend »

  Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat
délelőtti
09:00
09:00
09:00
09:00
TRX
HIIT Aerobik
TRX
AEROBIC
Rebeka
Rebeka
Rebeka
Rebeka
 
 
 
 
10:00
TRX
Rebeka
 
délutáni
16:30
INTERVALL
Rebeka
 
17:30
17:30
ZONA
ZONA
Rebeka
Rebeka
18:00
 
 
TRX
18:30
18:30
Rebeka
INTERVALL
ZONA
 
19:00
Rebeka
19:00
Rebeka
TRX
 
TRX
 
Rebeka
Rebeka