facebook

▼ Csiki Klári

WALKING PROGRAM, TRXCsiki KláriSport nélkül lehet élni, de nem érdemes. Szinte az egész eddigi életemet végigkísérte a sport, hiszen már általános iskolásként kézilabdáztam és ezt a középiskolás éveim alatt sem hagytam abba. A jeges sportok is közel állnak hozzám, hisz a korcsolyázást is igen magas fokon műveltem. Öt évvel ezelőtt vált életem szerves és meghatározó részévé a  mozgás. A Fitess Aréna megnyitásakor tettem le az első vizsgámat, amely a személyi edző volt majd a spinning következett. Ezt követte a TRX és az E-Fit. Aki velem szeretne sportolni az megteheti az utóbbi két órák bármelyikén.

Imádom amit csinálok, legfőképpen azért, mert nagyon jó érzés látni vendégeimen a csodálatos átalakulást, a megelégedettséget, amely egy jól sikerült óra után ül ki az arcokra.
Szabadidőmben is szívesen mozgok, szeretek kirándulni, biciklizni. Mivel imádom a természetet és a TRX-et egyaránt, előfordult már az is, hogy a TRX-et kivittük a zöldbe, így a természet lágy ölén  egy igazán jó hangulatú órát kerekítettünk.
Szívesen várok mindenkit: aki komolyan akarja venni a sportot, és aki nem oly nagyon, aki szeretne időnként egy jót mozogni, vagy csak éppen szeretne egy jó hangulatú közösséghez tartozni.

▼ Klári óráiTeljes órarend »

  Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat
délelőtti
09:00
09:00
09:00
09:00
09:00
TRX
WALKING PROGRAM
TRX
WALKING PROGRAM
TRX
Klári
Klári
Klári
Klári
Klári
 
 
 
 
 
délutáni
18:00
18:00
18:00
18:00
TRX
WALKING PROGRAM
TRX
WALKING PROGRAM
Klári
Klári
Klári
Klári